ინგრედიენტები:

  • მსხალი – 6 ცალი.
  • შოკოლადი – 200 გრ
  • ნაღები – 1/2 ჩ.
  • შაქარი – 1/2 ჩ.
  • წყალი – 2 ჩ.

მომზადების წესი:

  1. მოამზადეთ სიროფი შაქრისა და წყლისგან. გააცალეთ მსხალი, დატოვეთ ღეროები.
  2. მოხარშეთ მსხალი სიროფში.
  3. გააცხელეთ შოკოლადი წყლის აბაზანაზე, დაამატეთ ნაღები, აურიეთ.
  4. დადეთ მსხალი თეფშზე, შეავსეთ შოკოლადით და შედგით მაცივარში 2 საათის განმავლობაში.
  5. დაამშვენეთ დესერტი პიტნის ფოთლებით.