ინგრედიენტები:

  • წიწაკა (მწვანე, ცხარე) – 4 ცალი.
  • ქინძი – 4 თაიგული
  • ნიორი – 8-10 კბილი
  • მარილი – 1 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. მოამზადეთ ყველა ინგრედიენტი.
  2. გაასუფთავეთ ნიორი, ამოიღეთ თესლი წიწაკიდან.
  3. ყველაფერი ჩადეთ ბლენდერში და გააკეთეთ პიურე. თუ ბლენდერი არ გაქვთ, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხორცის საფქვავი.
  4. დაამატეთ მარილი – დაახლოებით 1 ს.კ. ზედის გარეშე.
Comments