ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე – 500 გრ
  • ყველი – 150 გ
  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • მაიონეზი – 3 ს.კ.
  • ფქვილი – 3 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • კამა – გემოვნებით
  • მცენარეული ზეთი – შეწვისთვის

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ქათმის მკერდი ნაწილებად. სცემეთ, დაამატეთ მარილი და წიწაკა. დატოვეთ ცოტა ხნით.
  2. ცალკე თასში აურიეთ კვერცხი, მაიონეზი, ფქვილი, მწვანილი. დაამატეთ მარილი და პილპილი.
  3. გახეხეთ ყველი. კვერცხის ნაზავი დადეთ თითოეულ ნაჭერზე.
  4. განათავსეთ ცხელ ტაფაზე კვერცხის ნაზავი ქვემოთ რომ იყოს. ზემოდან მოაყარეთ ყველი.
  5. შემდეგ ფრთხილად დაასხით ნაჭრები სოუსით. შევით ორივე მხარეს სანამ მოხარშდება.