ინგრედიენტები:

  • ზარის წიწაკა – 200 გ
  • ლიმონი – 1 ც.
  • გახეხილი ჯინჯერი – 1 ჩ.კ.
  • თაფლი – 1-2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. ბულგარული ტკბილ წიწაკას, სასურველია ყვითელი, ამოიღეთ თესლი და სახამებელი, გარეცხეთ.
  2. გახეხეთ ღრიალზე. გარეცხეთ ლიმონი და ასევე გახეხეთ კანი, ამოიღეთ თესლი.
  3. გახეხეთ და დაჭერით ახალი ჯანჯაფილი.
  4. შეუთავსეთ წიწაკა, ლიმონი და ჯანჯაფილი, დაამატეთ თაფლი და კარგად აურიეთ.