ინგრედიენტები:

  • საქონლის ფარში – 500 გრ
  • კვერცხი – 1 ც.
  • კარტოფილი – 2 ცალი.
  • სტაფილო – 1 ც.
  • ხახვი – 1 ც.
  • ტომატის პასტა – 100 გ
  • ნიახური – 2 ღერო
  • ბეგქონდარა – გემოვნებით
  • ნიორი – 1-2 კბილი

მომზადების წესი:

  1. დაამატეთ პურის ნამცეცები ფარშში, მარილი, პილპილი, კარგად აურიეთ.
  2. ჩამოაყალიბეთ ფარშისგან კაკლის ზომის ფრიკადელები.
  3. პომიდორი გაწმინდეთ კანისგან, მოათავსეთ ბლენდერში, დაჭერით.
  4. ხახვი წვრილად დაჭერით, ნიორი დაჭერით.
  5. თასში დაასხით 2 ლიტრი ცხელი წყალი, დაამატეთ ფრიკადელები, ბრინჯი, ხახვი.
  6. ფრთხილად დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი, ნიორი, მარილი, წიწაკა გემოვნებით.
  7. დახურეთ სახურავი და მოხარშეთ “სუპის” რეჟიმში 1 საათის განმავლობაში.