ინგრედიენტები:

  • თევზი – 1 კგ
  • ხახვი – 2 ც.
  • სტაფილო – 2 ცალი.
  • კეფირი
  • მცენარეული ზეთი – 4 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წყალი
  • მწვანილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გაასუფთავეთ, გაწურეთ და მოაჭერით თავი.
  2. ჩამოიბანეთ და დაჭერით ნაჭრებად.
  3. ქვაბში ჩადეთ დაჭრილი ხახვის რგოლების და სტაფილოების ფენა.
  4. ზევით თევზი, მარილი და დაამატეთ სანელებლები.
  5. დაასხით 60 მლ წყალი, ზეთი და კეფირი.
  6. განათავსეთ ქვაბი ცეცხლზე, დააფარეთ და შეწვით 35 წუთის განმავლობაში.