ინგრედიენტები:

  • ავოკადო – 1 ც.
  • უცხიმო ხაჭო – 4 ს.კ.
  • ნიორი – 1-2 კბილი
  • ლიმონის წვენი – 1 ჩ.კ.
  • წიწაკა – პინჩი
  • ძირა – პინჩი
  • ჩილის წიწაკა – პინჩი
  • პაპრიკა – პინჩი

მომზადების წესი:

  1. ავოკადო გაასუფთავეთ კანისგან.
  2. ამოიღეთ ძვალი, გახეხეთ უხეში და მოათავსეთ ბლენდერის თასში.
  3. დაუმატეთ ხაჭო და აურიეთ ბლენდერში.
  4. დაამატეთ გახეხილი ნიორი, მარილი, სანელებლები და აურიეთ.

ავოკადოს დიპი ძირით

 

Comments