ინგრედიენტები:

  • საქონლის ხორცი – 1 კგ
  • ვაშლი – 4 ცალი.
  • არაჟანი – 1/2 ჭიქა
  • მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. კარგად დაამარცხეთ, გაწურეთ მარილით და წიწაკით, დატოვეთ ნახევარი საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად შეწვით ორივე მხრიდან 2 ს.კ. მცენარეულ ზეთში.
  2. დავჭრათ ვაშლი თხელი წრეებით, დადეთ ანტრეკოტზე, დაასხით არაჟანი და გამოაცხვეთ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.

ანტრეკოტი ვაშლებით

 

Comments