ანტრეკოტი ვაშლებით
ინგრედიენტები:
- საქონლის ხორცი – 1 კგ
- ვაშლი – 4 ცალი.
- არაჟანი – 1/2 ჭიქა
- მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.
მომზადების წესი:
- კარგად დაამარცხეთ, გაწურეთ მარილით და წიწაკით, დატოვეთ ნახევარი საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად შეწვით ორივე მხრიდან 2 ს.კ. მცენარეულ ზეთში.
- დავჭრათ ვაშლი თხელი წრეებით, დადეთ ანტრეკოტზე, დაასხით არაჟანი და გამოაცხვეთ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
ანტრეკოტი ვაშლებით
Comments