ინგრედიენტები:

  • ბადრიჯანი – 2 ცალი.
  • კრეკერი – 12 ცალი.
  • პომიდორი ჩერი – 12 ცალი.
  • რეღანი – 12 ფოთოლი
  • პროვანსული მცენარეები – 1 ჩ.კ.
  • მაიონეზი – 2 ჩ.კ.
  • ნიორი – 0.5 კბილი
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ბაგეტი ძალიან წვრილად და გაამშრალეთ ღუმელში.
  2. დაჭერით ბადრიჯანი გასწვრივ, დაახლოებით 1 სმ სისქით, და გაწურეთ გრილზე ორივე მხრიდან 1 წუთის განმავლობაში.
  3. მაიონეზში ჩადეთ ნივრით და გაავრცელეთ იგი ტოსტებზე.
  4. თითოეულ ტოსტზე მოაყარეთ ბადრიჯნის წრე, დაასხით პროვანსული მწვანილის ნაზავი, გახეხეთ ზეითუნის ზეთით.

 

ბადრიჯანები გრილზე

 

Comments