ინგრედიენტები:

  • ბადრიჯანი – 1/2 ც.
  • პომიდორი – 2 ცალი.
  • ნიახური – 2 ცალი.
  • დაფქული ოსპი – 1 ჭიქა
  • ლიმონის წვენი – 1 ს.კ.
  • ნიორი – 1 კბილი

მომზადების წესი:

  1. წვრილად დაჭერით პომიდორი და ნიახურის ღერო.
  2. ბადრიჯანი დავჭრათ წვრილ ჩხირებად (თუ კანი ძალიან მყარია, გახეხეთ, თუ არა, პირდაპირ დაჭერით).
  3. დაამატეთ მოხარშული ოსპი.
  4. წვრილად დაჭერით ნიორი დანით და გადააფარეთ ლიმნის წვენით.
Comments