ინგრედიენტები:

  • სოსისი – 5 ცალი.
  • პომიდორი – 2 ცალი.
  • ყველი – 200 გ
  • ხახვი – გემოვნებით
  • მაიონეზი – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ სოსისი 10 წუთის განმავლობაში. გახსენით შეფუთვა. გააცივეთ.
  2. გარეცხეთ პომიდორი, დაჭერით პატარა კუბებად. გააგზავნეთ ღრმა თასში სალათის შერევისთვის.
  3. დაჭერით მყარი ყველი იგივე კუბებად, როგორც პომიდორი.
  4. დაჭერით მწვანე ხახვი და დაამატეთ წინა ინგრედიენტები.
  5. თუ გსურთ ხახვის გამოყენება, შემდეგ დაჭერით ხახვი ნახევარ რგოლებში. დატოვეთ მდუღარე წყალში რამდენიმე წუთის განმავლობაში, მხოლოდ ამის შემდეგ შეურიეთ სალათას.
  6. თუ სასურველია, დაამატეთ ნებისმიერი მწვანილი. ეს მხოლოდ გემოვნებას გახდის უფრო გაჯერებულს, ხოლო სალათი უფრო გემრიელი.
  7. გაცივებული სოსისი რგოლებით დაჭერით და დანარჩენ კომპონენტებს შეურიეთ თასში. შეურიეთ და დაამატეთ მარილი გემოვნებით, მაიონეზი.

ბავარიული სალათი

ბავარიული სალათი

 

Comments