ინგრედიენტები:

  • კინოა (ან ფეტვი) – 1 ჭიქა
  • მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.
  • ნიორი (დაჭრილი) – 1 ს.კ.
  • ჯანჯაფილი (დაჭრილი) – 1 ს.კ.
  • სოკო – 220 გ
  • ბროკოლი – 340 გ
  • სტაფილო (დაჭრილი) – 2 ცალი.
  • ბარდა (შეგიძლიათ გაყინული აიღოთ) – 1 ჭიქა
  • კვერცხები – 2-3 ცალი.
  • სოიოს სოუსი – 4 ს.კ.
  • მწვანე ხახვი (დაჭრილი) – 2 ცალი.

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ კინოა მომზადებამდე.
  2. ღრმა ტაფაში გაათბეთ მცენარეული ზეთი, დაამატეთ ნიორი, ჯანჯაფილი და შეწვით 30 წამის განმავლობაში, სანამ არომატი გამოჩნდება. შემდეგ დაასხით ბროკოლი, სოკო და სტაფილო. აურიეთ და შეწვით ბოსტნეული სანამ რბილი გახდება.
  3. დაასხით ბოსტნეულში კინოა, ბარდა. აურიეთ და გააკეთეთ სივრცე შუაში, სადაც კვერცხს დავასხამთ.
  4. როდესაც კვერცხები მზად იქნება, აურიეთ ისინი დანარჩენი ბოსტნეულით. დაამატეთ სოუსი, აურიეთ და გაავრცელეთ თეფშზე, გაწურულ მწვანე ხახვთან ერთად.

ბოსტნეულის რაგუ კინოათი

ბოსტნეულის რაგუ კინოათი

 

Comments