ინგრედიენტები:

  • ბრიუსელის კომბოსტო – 500 გრ
  • სტაფილო – 2-3 ცალი.
  • სიმინდის სახამებელი – 1 ჩ.კ.
  • შაქარი – 1/2 ჩ.კ.
  • ნიგოზი – 1/4 ჩ.კ
  • მარილი – 1/4 ჩ.კ.
  • ფორთოხალი – 1 ცალი.

მომზადების წესი:

  1. ბრიუსელის კომბოსტო დაჭერით ნახევრად.
  2. სტაფილო დაჭერით ზოლებით და დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ.
  3. ამასობაში გააკეთეთ შევსება, ამისათვის აურიეთ ყველა ინგრედიენტი თასში.
  4. გაწურეთ და დაამატეთ ბოსტნეულში შევსება.
  5. მოხარშეთ, სანამ გასქელდება დაახლოებით ერთი წუთის განმავლობაში ქვაბში ან ტაფაში, მუდმივად აურიეთ.

ბოსტნეულის სალათი ფორთხოლით

 

Comments