ბრატისლავის წვნიანი
ინგრედიენტები:
- ტომატის პასტა – 4 ს.კ.
- ფქვილი – 2 ს.კ.
- მარგარინი – 40 გ
- შაქარი – 1 სუფრის კოვზი
- წითელი წიწაკა – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
- მწვანილი, ნიორი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გახეხეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი.
- შეწვით ხახვი ტაფაში.
- მდნარ მარგარინზე მოაყარეთ ფქვილი, აურიეთ წყლით.
- ფქვილში დაამატეთ ხახვი, ტომატის პასტა, მარილი, შაქარი, წითელი წიწაკა და კარგად მოხარშეთ.
- მოხარშეთ ბრინჯი.
- დაამატეთ ფქვილი და ხახვი მოხარშული ძროხის ბულიონში, ბრინჯი.
- გახეხეთ ნიორი და ასევე დაამატეთ ბულიონი.
- გაჭერით ხორცი და დაამატეთ ბულიონში, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
ბრატისლავის წვნიანი
ბრატისლავის წვნიანი
Comments