ინგრედიენტები:

  • ტომატის პასტა – 4 ს.კ.
  • ფქვილი – 2 ს.კ.
  • მარგარინი – 40 გ
  • შაქარი – 1 სუფრის კოვზი
  • წითელი წიწაკა – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით
  • მწვანილი, ნიორი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გახეხეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი.
  2. შეწვით ხახვი ტაფაში.
  3. მდნარ მარგარინზე მოაყარეთ ფქვილი, აურიეთ წყლით.
  4. ფქვილში დაამატეთ ხახვი, ტომატის პასტა, მარილი, შაქარი, წითელი წიწაკა და კარგად მოხარშეთ.
  5. მოხარშეთ ბრინჯი.
  6. დაამატეთ ფქვილი და ხახვი მოხარშული ძროხის ბულიონში, ბრინჯი.
  7. გახეხეთ ნიორი და ასევე დაამატეთ ბულიონი.
  8. გაჭერით ხორცი და დაამატეთ ბულიონში, მიიყვანეთ ადუღებამდე.

ბრატისლავის წვნიანი

ბრატისლავის წვნიანი

 

Comments