ბრინჯი იაპონურად
ინგრედიენტები:
- ბრინჯი – 1 ჭიქა
- კვერცხი – 2 ცალი.
- ხახვი – 5 ცალი.
- კარაქი – 3 ს.კ.
- წყალი – 1.25 ჭიქა
- სოიოს სოუსი – 2 ს.კ.
მომზადების წესი:
- ბრინჯი კარგად ჩამოიბანეთ, მინიმუმ სამჯერ, სანამ წყალი მეტ-ნაკლებად გამჭვირვალე გახდება. შეავსეთ წყლით. და, სახურავის დახურვის გარეშე, დადგით დიდ ცეცხლზე.
- მხოლოდ მაშინ, როდესაც ბრინჯი ადუღდება, მჭიდროდ დახურეთ სახურავით და შეამცირეთ სითბო მინიმუმამდე.
- ზუსტად 15 წუთის შემდეგ, გამორთეთ ცეცხლი, მაგრამ არ გახსნათ სახურავი კიდევ 10 წუთის განმავლობაში. ბრინჯი მზად არის.
- ამ დროს, სანამ ბრინჯი მოხარშხდება, დაჭერით ხახვი და შეწვით კარაქში.
- როდესაც ხახვი ოდნავ შემწვარია, დაამატეთ კვერცხები. სცემეთ კვერცხი ხახვით, რის შედეგადაც პატარა შემწვარი ნაჭრები გამოვა.
- ამ დროის განმავლობაში, ბრინჯი მზად იქნება, და გადაწურულ კვერცხში ვასხამთ მას. ზემოდან დაამატეთ სოიოს სოუსი.
- კიდევ ერთხელ, აურიეთ ყველაფერი კარგად.
ბრინჯი იაპონურად
ბრინჯი იაპონურად
Comments