ინგრედიენტები:

  • ბრიუსელის კომბოსტო – 500 გრ
  • ლიმონის წვენი – გემოვნებით
  • კარაქი – 30 გრ
  • ფქვილი – 1 ს.კ.
  • მდოგვი – 1 ს.კ.
  • მწვანილი – თაიგული

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ბრიუსელის კომბოსტო მარილიან წყალში ლიმნის წვენით 5-7 წუთის განმავლობაში.
  2. სანიაღვრე წყალი გადაასხით, მაგრამ დატოვეთ 50 მლ.
  3. გააკეთეთ სოუსი. შეწვით დაჭრილი ხახვი კარაქში.
  4. დაამატეთ ფქვილი და აურიეთ.
  5. ჩაასხით ნაღები, დაამატეთ მდოგვი და ბულიონი კომბოსტოსგან, ასევე დაჭრილი მწვანილი.
  6. მოხარშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება – 2-3 წუთი.
  7. განათავსეთ კომბოსტო და კიდევ 5 წუთი მოხარშეთ.

ბრიუსელის კომბოსტო ნაღების და მდოგვის სოუსში

ბრიუსელის კომბოსტო ნაღების და მდოგვის სოუსში

 

Comments