ბრიუსელის კომბოსტო ნაღების და მდოგვის სოუსში
ინგრედიენტები:
- ბრიუსელის კომბოსტო – 500 გრ
- ლიმონის წვენი – გემოვნებით
- კარაქი – 30 გრ
- ფქვილი – 1 ს.კ.
- მდოგვი – 1 ს.კ.
- მწვანილი – თაიგული
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ ბრიუსელის კომბოსტო მარილიან წყალში ლიმნის წვენით 5-7 წუთის განმავლობაში.
- სანიაღვრე წყალი გადაასხით, მაგრამ დატოვეთ 50 მლ.
- გააკეთეთ სოუსი. შეწვით დაჭრილი ხახვი კარაქში.
- დაამატეთ ფქვილი და აურიეთ.
- ჩაასხით ნაღები, დაამატეთ მდოგვი და ბულიონი კომბოსტოსგან, ასევე დაჭრილი მწვანილი.
- მოხარშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება – 2-3 წუთი.
- განათავსეთ კომბოსტო და კიდევ 5 წუთი მოხარშეთ.
ბრიუსელის კომბოსტო ნაღების და მდოგვის სოუსში
ბრიუსელის კომბოსტო ნაღების და მდოგვის სოუსში
Comments