გამომცხვარი სტაფილო ნიორის იოგურტით
ინგრედიენტები:
- სტაფილო – 750 გრ.
- ნიორი – 1 თავი
- ქინძი, თესლი – 1 ჩ.კ.
- წითელი ღვინის ძმარი – 1 ს.კ.
- ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
- უცხიმო იოგურტი – 300 მლ.
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე.
- დაჭერით სტაფილო სიგრძით და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე.
- გაყავით ნიორი კბილებით კანით ერთად მსუბუქად სცემეთ, შემდეგ დადეთ საცხობ ფირფიტაზე.
- დაამატეთ კერძს ქინძის თესლი, ძმარი, ზეთი, მარილი და პილპილი.
- გამოაცხვეთ 45 წუთის განმავლობაში.
- გაწმინდეთ გამომცხვარი ნიორი, დაამატეთ იოგურტში და სტაფილოს დაამატეთ.
გამომცხვარი სტაფილო ნიორის იოგურტით
გამომცხვარი სტაფილო ნიორის იოგურტით
Comments