გოგრის კრემ-სუპი
ინგრედიენტები:
- გოგრა – 500 გრ.
- თაფლი – გემოვნებით
- ნიორი – გემოვნებით
- ჯანჯაფილი – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
- შაქარი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გოგრა უნდა იყოს გახეხილი და ამოიღეთ თესლი.
- დაჭერით დიდ ნაჭრებად, გაწურეთ თაფლით, მარილით, წიწაკით და შედგით ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში გამოსაცხობად.
- ხახვი, ნიორი და ცოტა გახეხილი ჯანჯაფილის ფესვი უნდა შეწვათ მცენარეულ ზეთში.
- შემწვარი გოგრა და შემწვარი ხახვი ნივრით უნდა მოვაყაროთ ბლენდერში.
- შედეგად მიღებულ მასაში ქათმის ბულიონი დაამატეთ და მოხარშეთ 30 წუთის განმავლობაში.
- დაამატეთ გახეხილი ნიგოზი, ნაღები და ვისკი.
- კიდევ 10 წუთი ადუღეთ.
გოგრის კრემ-სუპი
გოგრის კრემ-სუპი
Comments