გოგრის წვნიანი კომშით
ინგრედიენტები:
- ქათმის ბულიონი – 4 ჭიქა
- ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.
- მარილი – 1/2 ჩ.კ.
- მცენარეული ზეთი – 1 ჩ.კ.
- მარილი – 1/8 ჩ.კ.
მომზადების წესი:
- შეუთავსეთ პირველი რვა ინგრედიენტი, დაამატეთ პანში და მოხარშეთ სანამ გოგრა და კომშის დარბილება არ მოხდება.
- ამ დროს შეურიეთ თესლი ზეთით და მარილით, მოათავსეთ საცხობ პანში, მოათავსეთ ღუმელში და მოხარშეთ 150 ° C ტემპერატურაზე 15 წუთის განმავლობაში, ან სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
- გააცივეთ ცოტა სუპი; დაამატეთ მცირე ნაწილებით ბლენდერში.
- მოათავსეთ დიდ ქვაბში; მოიხარშეთ.
Comments