ინგრედიენტები:

  • ქათმის ბულიონი – 4 ჭიქა
  • ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.
  • მარილი – 1/2 ჩ.კ.
  • მცენარეული ზეთი – 1 ჩ.კ.
  • მარილი – 1/8 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. შეუთავსეთ პირველი რვა ინგრედიენტი, დაამატეთ პანში და მოხარშეთ სანამ გოგრა და კომშის დარბილება არ მოხდება.
  2. ამ დროს შეურიეთ თესლი ზეთით და მარილით, მოათავსეთ საცხობ პანში, მოათავსეთ ღუმელში და მოხარშეთ 150 ° C ტემპერატურაზე 15 წუთის განმავლობაში, ან სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
  3. გააცივეთ ცოტა სუპი; დაამატეთ მცირე ნაწილებით ბლენდერში.
  4. მოათავსეთ დიდ ქვაბში; მოიხარშეთ.
Comments