ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე – 1 ც.
  • გოგრა – 200 გ
  • კარტოფილი – 2-3 ცალი.
  • ხახვი – 1 ც.
  • სტაფილო – 1 ც.
  • მწვანე ლობიო – 100 გ
  • ბრინჯი – 50 გრ
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ხორცი მოხარშეთ.
  2. ცალკე შეწვით ხახვი, სტაფილო და გოგრის.
  3. მზა ბულიონში მოათავსეთ კარტოფილი, გახეხილი და დაჭრილი. ადუღების შემდეგ დაამატეთ შემწვარიც.
  4. დაამატეთ მუჭა ასპარტუსის ლობიო და ცოტა გარეცხილი ბრინჯი, მარილი, დაამატეთ სანელებლები. ადუღების შემდეგ მოხარშეთ 20-25 წუთის განმავლობაში.
  5. ქათმის ხორცი მოხარშვის შემდეგ დაჭერითდა დაამატეთ იგი წვნიანში. მწვანილით გააფორმეთ.

გოგრის წვნიანი მეფური

გოგრის წვნიანი მეფური

 

Comments