ინგრედიენტები:

  • ხახვი – 1/2 ც.
  • ჩილის წიწაკა დაფქული, შემწვარი და გახეხილი – 2 ც.
  • ისპანახი, ფოთლები – 2 მუჭა
  • კრაბის ხორცი – 220 გრ.
  • კრევეტები – 220 გრ.
  • მასკარპონე – 200 გრ.
  • მოცარელა – 115 გრ.
  • სიმინდის მჭადი – 12 ცალი.
  • ყურძნის ზეთი
  • ჩერი პომიდორი
  • სალათი
  • ლაიმის წვენი
  • მარილი
  • წიწაკა
  • ბრინჯი
  • შავი ლობიო

მომზადების წესი:

  1. ზეთი დიდ პანში გააცხელეთ, დაამატეთ და მსუბუქად შეწვით ხახვი და წიწაკა მასში.
  2. კრევეტები გაწმინდეთ და გახეხეთ.
  3. გადაიტანეთ ყველა ინგრედიენტი პანიდან და გააცივეთ, შემდეგ დაამატეთ ისპანახი, კრაბის ხორცი და მასკარპონე. კარგად ავურიოთ.
  4. გაცხელეთ პანი საშუალო სითბოზე და დაასხით ყურძნის ზეთი. გაათბეთ კარაქზე მჭადი, მოათავსეთ ისინი ქაღალდის პირსახოცებში.
  5. განათავსეთ ზღვის პროდუქტები მჭადზე და გამოაგზავნეთ საცხობ ფირფიტაზე. თავზე დაალაგეთ ჯალაფენოები ხმელი წიწაკის სოუსით და გახეხეთ მოცარელა ზემოდან. გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 5 წუთის განმავლობაში.
  6. ჩერის პომიდვრის სალათის ფოთლების სალათი გააკეთეთ, დაამატეთ ლაიმის წვენი და ზეითუნის ზეთი, მარილი.

ენჩილადასი ზღვის პროდუქტებით

ენჩილადასი ზღვის პროდუქტებით

 

Comments