ენჩილადასი ზღვის პროდუქტებით
ინგრედიენტები:
- ხახვი – 1/2 ც.
- ჩილის წიწაკა დაფქული, შემწვარი და გახეხილი – 2 ც.
- ისპანახი, ფოთლები – 2 მუჭა
- კრაბის ხორცი – 220 გრ.
- კრევეტები – 220 გრ.
- მასკარპონე – 200 გრ.
- მოცარელა – 115 გრ.
- სიმინდის მჭადი – 12 ცალი.
- ყურძნის ზეთი
- ჩერი პომიდორი
- სალათი
- ლაიმის წვენი
- მარილი
- წიწაკა
- ბრინჯი
- შავი ლობიო
მომზადების წესი:
- ზეთი დიდ პანში გააცხელეთ, დაამატეთ და მსუბუქად შეწვით ხახვი და წიწაკა მასში.
- კრევეტები გაწმინდეთ და გახეხეთ.
- გადაიტანეთ ყველა ინგრედიენტი პანიდან და გააცივეთ, შემდეგ დაამატეთ ისპანახი, კრაბის ხორცი და მასკარპონე. კარგად ავურიოთ.
- გაცხელეთ პანი საშუალო სითბოზე და დაასხით ყურძნის ზეთი. გაათბეთ კარაქზე მჭადი, მოათავსეთ ისინი ქაღალდის პირსახოცებში.
- განათავსეთ ზღვის პროდუქტები მჭადზე და გამოაგზავნეთ საცხობ ფირფიტაზე. თავზე დაალაგეთ ჯალაფენოები ხმელი წიწაკის სოუსით და გახეხეთ მოცარელა ზემოდან. გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 5 წუთის განმავლობაში.
- ჩერის პომიდვრის სალათის ფოთლების სალათი გააკეთეთ, დაამატეთ ლაიმის წვენი და ზეითუნის ზეთი, მარილი.
ენჩილადასი ზღვის პროდუქტებით
ენჩილადასი ზღვის პროდუქტებით
Comments