ინგრედიენტები:

  • ზეითუნის ზეთი – შემწვისთვის
  • ნიორი – 1 კბილი
  • ჩილის წიწაკა – 1 ც.
  • ვირთევზა – 180 გრ.
  • დაკონსერვებული სოკო – 4 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. ტაფაში მცირე რაოდენობით ზეითუნის ზეთი, ნიორი და ჩილი წიწაკა გააცხელეთ 70 ° C-მდე.
  2. დაჭერით და გახეხეთ თევზი ცხელ ზეითუნის ზეთში ცხელიდან ტაფის ამოღებით.
  3. რამდენიმე წუთის შემდეგ, დაამატეთ სოკო ტაფაში.

ვირთევზა სოკოთი

 

Comments