ვირთევზა სოკოთი
ინგრედიენტები:
- ზეითუნის ზეთი – შემწვისთვის
- ნიორი – 1 კბილი
- ჩილის წიწაკა – 1 ც.
- ვირთევზა – 180 გრ.
- დაკონსერვებული სოკო – 4 ს.კ.
მომზადების წესი:
- ტაფაში მცირე რაოდენობით ზეითუნის ზეთი, ნიორი და ჩილი წიწაკა გააცხელეთ 70 ° C-მდე.
- დაჭერით და გახეხეთ თევზი ცხელ ზეითუნის ზეთში ცხელიდან ტაფის ამოღებით.
- რამდენიმე წუთის შემდეგ, დაამატეთ სოკო ტაფაში.
ვირთევზა სოკოთი
Comments