ვირთევზა ტომატის და სოიოს სოუსში
ინგრედიენტები:
- ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
- ხახვი, დაჭრილი – 1 ც.
- დაკონსერვებული დაჭრილი პომიდორი – 400 გრ
- ყავისფერი შაქარი – 1 ს.კ.
- ბეგქონდარა – რამდენიმე ყლორტი
- სოიოს სოუსი – 1 ს.კ.
- ვირთევზის, ხეკის ან პოლოკის ფილე – 4 ცალი.
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ზეთი პანში, დაამატეთ ხახვი და შეწვით 5-8 წუთის განმავლობაში.
- დაამატეთ პომიდორი წვენით, ყავისფერი შაქრით, ბეგქონდარას ფოთლებით და სოიოს სოუსით, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
- 5 წუთის განმავლობაში ხარშეთ, შემდეგ კი სოუსს დაამატეთ ვირთევზა.
- დაფარეთ და მოხარშეთ 8-10 წუთის განმავლობაში, სანამ თევზს ადვილად დაჭრით ჩანგლით.
ვირთევზა ტომატის და სოიოს სოუსში
ვირთევზა ტომატის და სოიოს სოუსში
Comments