ვიტამინური სალათი
ინგრედიენტები:
- კეჟერა – 500 გ
- ვაშლი – 300 გ
- სტაფილო – 200 გ
- ნიახური (ღეროები) – 150 გ
- ლიმონის წვენი – 1/2 ც.
- მცენარეული ზეთი – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გახეხეთ კეჟერა საშუალო ღრიალზე. თუ ბევრი წვენი მიიღება, უნდა გამოწუროთ.
- გახეხეთ სტაფილო საშუალო ღრიალზე.
- გახეხეთ ნიახური.
- გაასუფთავეთ ვაშლები, ვხსნით ბირთვს, ვჭრით ზოლებზე.
- დაამატეთ ლიმონის წვენი, აურიეთ.
- დაამატეთ კეჟერა, სტაფილო, ნიახური.
- დაამატეთ მცენარეული ზეთი, მარილი გემოვნებით.
Comments