ინგრედიენტები:

  • კეჟერა – 500 გ
  • ვაშლი – 300 გ
  • სტაფილო – 200 გ
  • ნიახური (ღეროები) – 150 გ
  • ლიმონის წვენი – 1/2 ც.
  • მცენარეული ზეთი – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გახეხეთ კეჟერა საშუალო ღრიალზე. თუ ბევრი წვენი მიიღება, უნდა გამოწუროთ.
  2. გახეხეთ სტაფილო საშუალო ღრიალზე.
  3. გახეხეთ ნიახური.
  4. გაასუფთავეთ ვაშლები, ვხსნით ბირთვს, ვჭრით ზოლებზე.
  5. დაამატეთ ლიმონის წვენი, აურიეთ.
  6. დაამატეთ კეჟერა, სტაფილო, ნიახური.
  7. დაამატეთ მცენარეული ზეთი, მარილი გემოვნებით.
Comments