ზარის წიწაკის სოუსი
ინგრედიენტები:
- ზარის წიწაკა – 200 გ
- ლიმონი – 1 ც.
- გახეხილი ჯინჯერი – 1 ჩ.კ.
- თაფლი – 1-2 ს.კ.
მომზადების წესი:
- ბულგარული ტკბილ წიწაკას, სასურველია ყვითელი, ამოიღეთ თესლი და სახამებელი, გარეცხეთ.
- გახეხეთ ღრიალზე. გარეცხეთ ლიმონი და ასევე გახეხეთ კანი, ამოიღეთ თესლი.
- გახეხეთ და დაჭერით ახალი ჯანჯაფილი.
- შეუთავსეთ წიწაკა, ლიმონი და ჯანჯაფილი, დაამატეთ თაფლი და კარგად აურიეთ.
ზარის წიწაკის სოუსი
Comments