ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 4 ცალი.
  • ყველი – 100 გ
  • ნიორი – 4 კბილი
  • ბოლოკი – 100 გ
  • სალათა – 1 პაკეტი
  • კამა – დეკორაციისთვის
  • მაიონეზი – 75 გ
  • შავი პილპილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ამ კერძის დასამზადებლად საჭიროა კვერცხების მოხარშვა.
  2. ამოიღეთ გულები და აურიეთ ყველი, ნიორი და მაიონეზი.
  3. ჩაყარეთ ცილებში შედეგად მიღებული მასა.
  4. გადატრიალეთ ცილის ნახევარი და გააკეთეთ მათში ჭრილობები.
  5. ჩადეთ ბოლოშის ყურები მათში.
  6. შავი წიწაკისგან გააკეთეთ შავი თვალები და წითელი წიწაკისგან ცხვირი.
  7. კამას ტოტები იქნება ულვაში, ხოლო ბოლოკის კუდი იქნება თაგვის კუდი.
Comments