თევზის რულეტი
ინგრედიენტები:
- შებოლილი თევზი – 300 გ
- კამა – 0.5 თაიგული
- კარაქი – 0,5 პაკეტი
- ლაიმი – 1 ც.
- პური – 1 ც.
- სალათის ფოთლები გაფორმებისთვის
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- წვრილად დაჭერით მწვანილი. შეუთავსეთ კარაქი დაჭრილი მწვანილი და ლაიმის ცედრა.
- შემდეგ დაასხით ნახევარი ლაიმის წვენი ნაზავში.
- დაამატეთ მარილი, წიწაკა გემოვნებით და კარგად აურიეთ.
- ჯერ თევზი გაიწმინდეთ, შემდეგ კი „გახსენით“.
- განათავსეთ ქარაქი თევზის ზედაპირზე.
- შემდეგ ყურადღებით გადაატრიალეთ ყველაფერი რულეტებად და გადაიტანეთ საკვებ პლასტიკში.
- თევზის რულეტი მოათავსეთ მაცივარში, რომ გაყინოთ ქარაქი.
თევზის რულეტი
თევზის რულეტი
Comments