ინგრედიენტები:

  • შებოლილი თევზი – 300 გ
  • კამა – 0.5 თაიგული
  • კარაქი – 0,5 პაკეტი
  • ლაიმი – 1 ც.
  • პური – 1 ც.
  • სალათის ფოთლები გაფორმებისთვის
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. წვრილად დაჭერით მწვანილი. შეუთავსეთ კარაქი დაჭრილი მწვანილი და ლაიმის ცედრა.
  2. შემდეგ დაასხით ნახევარი ლაიმის წვენი ნაზავში.
  3. დაამატეთ მარილი, წიწაკა გემოვნებით და კარგად აურიეთ.
  4. ჯერ თევზი გაიწმინდეთ, შემდეგ კი „გახსენით“.
  5. განათავსეთ ქარაქი თევზის ზედაპირზე.
  6. შემდეგ ყურადღებით გადაატრიალეთ ყველაფერი რულეტებად და გადაიტანეთ საკვებ პლასტიკში.
  7. თევზის რულეტი მოათავსეთ მაცივარში, რომ გაყინოთ ქარაქი.

თევზის რულეტი

თევზის რულეტი

 

Comments