თევზის ფრიკადელები მარინადში
ინგრედიენტები:
- მინტაის ფილე – 300 გ
- ძველი პური – 60 გრ
- რძე – 90 მლ
- კვერცხი – 1 ც.
- ხახვი – 150 გ
- სტაფილო – 200 გ
- მცენარეული ზეთი – 90 გ
- ტომატის სოუსი – 60 გრ
- შაქარი – 30 გ
- მარილი – გემოვნებით
- ოხრახუშის ფესვი – 30 გ
მომზადების წესი:
- დაჭრილი თევზის ფილე კანისა და ძვლების გარეშე გაატარეთ ხორცის საფქვავში რძეში გაჟღენთილ პურთან ერთად, დაამატეთ კვერცხი და წვრილად დაჭრილი ხახვის ნაწილი, კარგად აურიეთ.
- გააკეთეთ 15 გ ზომის ბურთულები და მოხარშეთ 10-15 წუთი.
- მარინადის მოსამზადებლად, დაჭერით დარჩენილი ხახვი, ოხრახუშის ფესვი, სტაფილო და დატოვეთ 5-7 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის პიურე, 50 მლ ცხელი ადუღებული წყალი, კარაქი, შაქარი, მარილი.
- შეწვით ერთად კიდევ 20 წუთი.
თევზის ფრიკადელები მარინადში
თევზის ფრიკადელები მარინადში
Comments