ინგრედიენტები:

  • მოხარშული თევზი – 750 გ
  • გარნირი – 550 გ
  • მწვანე ბარდა – 200 გ
  • სალათი – 200 გ
  • მაიონეზი – 350 გ
  • სალათის გასახდელი – 100 გ

მომზადების წესი:

  1. თევზი მოვხარშოთ მსხვილ ნაჭრებად, გაგრილდება, გადაწურეთ ხრტილები, შემდეგ კი დაჭერით ნაწილებად.
  2. გარნირისთვის მოხარშეთ კანში კარტოფილი და სტაფილო, გაცივდეს და გახეხეთ, კიტრს ასევე კანი მოაჭერით.
  3. მომზადებული ბოსტნეული პატარა კუბებად დაჭერით.
  4. გარნირის ერთ ნაწილში დაამატეთ მწვანე ბარდა და მაიონეზი და აურიეთ ყველაფერი, განათავსეთ კერძის შუაგულში, ხოლო თავზე – მოხარშული თევზის ნაჭრები.
  5. მოათავსეთ დანარჩენი გარნირი თევზის მახლობლად: თითოეული სახეობა ცალკე თაიგულში, დაამშვენეთ მწვანე სალათით.

თევზი სოუსის ქვეშ ბოსტნეულის გარნირით

თევზი სოუსის ქვეშ ბოსტნეულის გარნირით

 

Comments