თევზი სოუსის ქვეშ ბოსტნეულის გარნირით
ინგრედიენტები:
- მოხარშული თევზი – 750 გ
- გარნირი – 550 გ
- მწვანე ბარდა – 200 გ
- სალათი – 200 გ
- მაიონეზი – 350 გ
- სალათის გასახდელი – 100 გ
მომზადების წესი:
- თევზი მოვხარშოთ მსხვილ ნაჭრებად, გაგრილდება, გადაწურეთ ხრტილები, შემდეგ კი დაჭერით ნაწილებად.
- გარნირისთვის მოხარშეთ კანში კარტოფილი და სტაფილო, გაცივდეს და გახეხეთ, კიტრს ასევე კანი მოაჭერით.
- მომზადებული ბოსტნეული პატარა კუბებად დაჭერით.
- გარნირის ერთ ნაწილში დაამატეთ მწვანე ბარდა და მაიონეზი და აურიეთ ყველაფერი, განათავსეთ კერძის შუაგულში, ხოლო თავზე – მოხარშული თევზის ნაჭრები.
- მოათავსეთ დანარჩენი გარნირი თევზის მახლობლად: თითოეული სახეობა ცალკე თაიგულში, დაამშვენეთ მწვანე სალათით.
თევზი სოუსის ქვეშ ბოსტნეულის გარნირით
თევზი სოუსის ქვეშ ბოსტნეულის გარნირით
Comments