ინგრედიენტები:

  • თევზის ფილე – 600 გრ
  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • რძე – 250 მლ
  • ტომატის პასტა – 5 ს.კ.
  • მცენარეული ზეთი – შემწვისთვის
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. თევზი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
  2. დაამატეთ მარილი, წიწაკა და დატოვეთ 30 წუთი.
  3. შეწვით თევზი ორივე მხრიდან.
  4. სცემეთ კვერცხი, დაამატეთ მარილი, წიწაკა.
  5. დაამატეთ რძე და აურიეთ.
  6. დაამატეთ კეტჩუპი და კვლავ აურიეთ.
  7. განათავსეთ თევზი საცხობ კერძში, შეავსეთ იგი მომზადებული სოუსით და შედგით ღუმელში წინასწარ გახურებულ 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.

თევზი სუფლეში

 

Comments