თევზი სუფლეში
ინგრედიენტები:
- თევზის ფილე – 600 გრ
- კვერცხი – 2 ცალი.
- რძე – 250 მლ
- ტომატის პასტა – 5 ს.კ.
- მცენარეული ზეთი – შემწვისთვის
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- თევზი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
- დაამატეთ მარილი, წიწაკა და დატოვეთ 30 წუთი.
- შეწვით თევზი ორივე მხრიდან.
- სცემეთ კვერცხი, დაამატეთ მარილი, წიწაკა.
- დაამატეთ რძე და აურიეთ.
- დაამატეთ კეტჩუპი და კვლავ აურიეთ.
- განათავსეთ თევზი საცხობ კერძში, შეავსეთ იგი მომზადებული სოუსით და შედგით ღუმელში წინასწარ გახურებულ 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.
თევზი სუფლეში
Comments