ინგრედიენტები:

  • დაკონსერვებული თინუსი საკუთარ წვენში – 170 გ
  • რიკოტას ყველი – 120 გრ
  • ზეითუნის ზეთი extra virgin – 1 ს.კ.
  • კაენის წიწაკა – 0.125 ჩ.კ.
  • ლიმონის წვენი – 2 ჩ.კ.
  • კაპერსი – 3 ს.კ.
  • დაჭრილი ოხრახუში – 2 ს.კ.
  • გახეხილი ახალი ბეგქონდარა – 1.5 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. ბლენდერში აურიეთ თინუსი (წვენი გადაასხით), რიკოტა, ზეითუნის ზეთი, ლიმონის წვენი და კაენის წიწაკა.
  2. სცემეთ სანამ არ გახდება ერთგვაროვანი და გადადეთ თასში.
  3. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი კაფერსი, ოხრახუში და ბეგქონდარა. კარგად აურიეთ.

თინუსის სპრედი

 

Comments