ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე – 2 ცალი.
  • ვერმიშელი – 100 გ
  • პომიდორი – 2 ცალი.
  • ნიორი – 2-3 კბილი
  • მცენარეული ზეთი – 3 სუფრის კოვზი
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ მკერდი. და სანამ თბილი ხორცი დაყოფეღ ბოჭკოებად.
  2. ბულიონი გავფილტროთ (ეს უნდა იყოს დაახლოებით 2.5-3 ლიტრი).
  3. პომიდორი გახეხეთ ღრიალზე.
  4. აიღეთ ქვაბი, რომლითაც მოხარშული წვნიანი გავათბოთ მცენარეული ზეთით, გარკვეული პერიოდის შემდეგ ჩავასხათ დაჭრილი ნიორი, ცოტა მოზარშეთ და დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი.
  5. შეამცირეთ სითბო და, მუდმივად აურიეთ, მოხარშეთ ბოსტნეული კიდევ 5 წუთის განმავლობაში.
  6. შემდეგ დაასხით ბულიონი.
  7. აურიეთ და წამოადუღეთ.
  8. განათავსეთ ვერმიშელი და მოხარშეთ მომზადებამდე.
  9. დაამატეთ ქათამი, აურიეთ, დაამატეთ მარილი, წიწაკა და წამოადუღეთ.
Comments