ინდაური ნიგვზის სოუსით
ინგრედიენტები:
- ინდაური 1კგ
- ხახვი 600გრ
- კილანტრო 2 მტევანი
- ნიგოზი 300გრ
- ნიორი 2 კბილი
- მარილი გემოვნებით
- დაფქული შავი პილპილი გემოვნებით
- თეთრი ღვინის ძმარი გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ინდაურს მოაცილეთ კანი და დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად ისე, რომ ხორცი არ მოაცილოთ ძვლებს.
- ტაფაში მოვაყაროთ ხორცი, ზემოდან – მთლიანი გაფცქვნილი ხახვი და კილანტრო მტევნებად. დაასხით ყველაფერი ცოტა წყალი და მოხარშეთ დარბილებამდე.
- გააგრილეთ მოხარშული ხახვი და კილანტრო და გადაახვიეთ ხორცსაკეპ მანქანაში თხილით და ნიორით.
- ხორცი გამოაცალკევეთ ძვლებისგან, დაასხით ბულიონში დაფქულ ინგრედიენტებთან ერთად. შეაზავეთ სანელებლებით და ძმრით, მოხარშეთ ერთი წუთით. მიირთვით ძლიერ გაცივებული.
ინდაური ნიგვზის სოუსით
ინდაური ნიგვზის სოუსით
Comments