ისპანახის რულეტი ორაგულით და ნაღების ყველით
ინგრედიენტები:
- კვერცხი – 3 ცალი.
- ნაღების ყველი – 200 გრ
- კაფერსი – 2 ს.კ.
- შებოლილი ორაგული – 100 გ
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
- ჩაასხით პანში წყალი და დაამატეთ ისპანახი.
- დაფარეთ და ადუღებამდე მიიყვანეთ. მოხარშეთ 2 წუთის განმავლობაში.
- გაწურეთ და ჩამოიბანეთ ისპანახი ცივი წყლის ქვეშ. გამოწურეთ ზედმეტი სითხე.
- ბლენდერში აურიეთ ისპანახი, კვერცხის გულები, რეღანი, მარილი და პილპილი და სცემეთ სანამ გლუვი გახდება.
- სცემეთ თეთრები სანამ რბილი გახდება და ფრთხილად დაამატეთ ისპანახი.
- მიღებული მასა დადეთ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში ან მომზადებამდე.
- შევსებისთვის, აურიეთ ნაღების ყველი, კამა, ლიმონის წვენი და ცედრა. მარილი და პილპილი.
- განათავსეთ შიგთავსი, კაფერსი და ორაგული ისპანახის ნამცხვარზე.
- გააკეთეთ რულეტი და დატოვეთ მაცივარში რამდენიმე საათის განმავლობაში ან ღამით.
ისპანახის რულეტი ორაგულით და ნაღების ყველით
ისპანახის რულეტი ორაგულით და ნაღების ყველით
Comments