ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • ნაღების ყველი – 200 გრ
  • კაფერსი – 2 ს.კ.
  • შებოლილი ორაგული – 100 გ

მომზადების წესი:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
  2. ჩაასხით პანში წყალი და დაამატეთ ისპანახი.
  3. დაფარეთ და ადუღებამდე მიიყვანეთ. მოხარშეთ 2 წუთის განმავლობაში.
  4. გაწურეთ და ჩამოიბანეთ ისპანახი ცივი წყლის ქვეშ. გამოწურეთ ზედმეტი სითხე.
  5. ბლენდერში აურიეთ ისპანახი, კვერცხის გულები, რეღანი, მარილი და პილპილი და სცემეთ სანამ გლუვი გახდება.
  6. სცემეთ თეთრები სანამ რბილი გახდება და ფრთხილად დაამატეთ ისპანახი.
  7. მიღებული მასა დადეთ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში ან მომზადებამდე.
  8. შევსებისთვის, აურიეთ ნაღების ყველი, კამა, ლიმონის წვენი და ცედრა. მარილი და პილპილი.
  9. განათავსეთ შიგთავსი, კაფერსი და ორაგული ისპანახის ნამცხვარზე.
  10. გააკეთეთ რულეტი და დატოვეთ მაცივარში რამდენიმე საათის განმავლობაში ან ღამით.

ისპანახის რულეტი ორაგულით და ნაღების ყველით

ისპანახის რულეტი ორაგულით და ნაღების ყველით

 

Comments