ისპანახის ფხალი
ინგრედიენტები:
- ისპანახი – 500 გრ
- ხახვი – 200 გ
- ნიგოზი – 100 გ
- ნიორი – 2 კბილი
- ქინძი – 12 ტოტი
- ოხრახუში – 3 ტოტი
- მწვანე ჩილის წიწაკა – 1 ცალი
- ღვინის ძმარი – 20 მლ
- მარილი – გემოვნებით
- ბროწეულის თესლი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ ისპანახი რამდენიმე წუთის განმავლობაში.
- განათავსეთ ქაღალდის პირსახოცზე, გაამშრალეთ.
- დაჭერით ხახვი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი და ოხრახუში.
- გაატარეთ ისპანახი ხორცის საფქვრით თხილით.
- ყველაფერი აურიეთ სანამ არ გახდება ერთგვაროვანი მასა, დაამატეთ ღვინის ძმარი და მარილი.
- მასას მიეცით ბურთების მშვენიერი ფორმა, დადეთ თეფშზე და დაამშვენეთ ბროწეულის თესლით.
ისპანახის ფხალი
ისპანახის ფხალი
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments