იხვი ფორთოხლით
ინგრედიენტები:
- იხვი – 1 ც.
- ფორთოხალი – გემოვნებით
- მაიონეზი – 2 ს.კ.
- მარილი – 1 ჩ.კ.
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- შეურიეთ მაიონეზი, მარილი, წიწაკა.
- წაუსვით იხვს ეს ნაზავი.
- გახეხეთ ფორთოხალი (ისე, რომ მწარე არ იყოს), გაყავით ნაჭრებად.
- ნაჭრები ჩადეთ იხვში, გახეხეთ იხვი და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე.
- წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე და გამოაცხვეთ იხვი დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
იხვი ფორთოხლით
Comments