კაკლის ორცხობილა ლერწმის შაქრით
ინგრედიენტები:
- ნიგოზი – 150 გ
- კვერცხი – 3 ცალი.
- ფქვილი – 1 ჭიქა
- ყავისფერი შაქარი – 170 გ
- კარაქი – 100 გ
- ლიმონის ცედრა – 1 ს.კ.
- ლიმონი – 1 ც.
- ვანილის შაქარი – 1 ს.კ.
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ღუმელი 180 ° C- მდე.
- დაჭერით კაკლის ბირთვები.
- შემდეგ გააცხელეთ კარაქი და დაამატეთ ფქვილი, დაჭრილი კაკალი, ლერწმის შაქარი, ვანილის შაქარი და გაათბეთ პლასტიკური ცომი.
- განათავსეთ იგი საცხობ ფურცელზე გაფორმებულ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ ღუმელში 25 წუთის განმავლობაში.
- ამოიღეთ პანი ღუმელიდან.
- შეამცირეთ ტემპერატურა 150 ° C- ზე, შევსებისთვის აურიეთ ფქვილი ლერწმის შაქარს. დაამატეთ კვერცხი, ლიმონის წვენი და ცედრა.
- სცემეთ მიქსერით, სანამ არ გლუვდება.
- დააფარეთ ტორტი მიღებული შევსებით და შედგით საცხობი ფურცელი ღუმელში კიდევ 10-15 წუთის განმავლობაში, რომ შეავსოთ გამაგრება. ნამცხვარი მზად არის!
კაკლის ორცხობილა ლერწმის შაქრით
კაკლის ორცხობილა ლერწმის შაქრით
Comments