კანაპე ავოკადოთი და ორაგულის ხიზილალით
ინგრედიენტები:
- ავოკადო (დიდი მწიფე) – 1 ც.
- მოხარშული კვერცხი – 1 ც.
- კამა (დაჭრილი) – 1 ს.კ.
- ლიმონის წვენი – 1 ს.კ.
- არაჟანი – 1 ს.კ.
- შაქარი – პინჩი
- იალტის ხახვი – 1/2 ც.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – 100 გ
- ხიზილალა – გემოვნებით
- ყავისფერი პური გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გააცალეთ ავოკადო კანიდან და გახეხეთ ბლენდერში, დაამატეთ კვერცხი და სხვა ინგრედიენტები, ერთგვაროვანი თანმიმდევრულობის მიღებამდე.
- მიღებული მასა მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში შედგით მაცივარში.
- დაფარეთ ავოკადოთი ყავისფერი პურის ნაჭრები.
- ზემოდან მოაყარეთ ხიზილალა და დაამშვენეთ კამით.
კანაპე ავოკადოთი და ორაგულის ხიზილალით
კანაპე ავოკადოთი და ორაგულის ხიზილალით
Comments