ინგრედიენტები:

  • ქათმის ბულიონი – 500 მლ
  • დესერტის ღვინო – 20 მლ
  • დარიჩინი – 1/4 ჩ.კ.
  • კვერცხის გულები – 4 ცალი.
  • კარაქი – 50 გრ
  • ნიგოზი – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. სცემეთ კვერცხის გულები, დაამატეთ ღვინო და ბულიონი.
  2. შემდეგ დაამატეთ მარილი და დარიჩინი, აურიეთ საცერში.
  3. მოხარშეთ, აურიეთ, დაუმატეთ კარაქი.
  4. როდესაც ნარევი გასქელდება – მოაყარეთ ნიგოზი და შაქარი, ადუღეთ კიდევ 3 წუთი.
Comments