კვერცხის კრემ-სუპი
ინგრედიენტები:
- ქათმის ბულიონი – 500 მლ
- დესერტის ღვინო – 20 მლ
- დარიჩინი – 1/4 ჩ.კ.
- კვერცხის გულები – 4 ცალი.
- კარაქი – 50 გრ
- ნიგოზი – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- სცემეთ კვერცხის გულები, დაამატეთ ღვინო და ბულიონი.
- შემდეგ დაამატეთ მარილი და დარიჩინი, აურიეთ საცერში.
- მოხარშეთ, აურიეთ, დაუმატეთ კარაქი.
- როდესაც ნარევი გასქელდება – მოაყარეთ ნიგოზი და შაქარი, ადუღეთ კიდევ 3 წუთი.
Comments