კვერცხის სოუსი რუმინულად
ინგრედიენტები:
- კვერცხი – 1 ც.
- კვერცხის გული – 1 ც.
- მცენარეული ზეთი – 200 გრ
- ლიმონის წვენი – 1 ჩ.კ.
- მარილი – გემოვნებით
- ღერკინი – 1 ც.
- მწვანე ხახვი (დაჭრილი) – 1 ჩ.კ.
მომზადების წესი:
- მყარედ მოხარშეთ კვერცხი.
- ცილა გამოყავით გულებს.
- გახეხეთ მოხარშული გულები ღრიალის მეშვეობით.
- მოხარშულ გულებში დაამატეთ უმი ცილები.
- დაამატეთ მარილი, დაამატეთ ლიმონის წვენი.
- გახეხეთ მცენარეული ზეთით.
- დასასრულში, დაამატეთ დაჭრილი კვერცხის თეთრი, ღერკინი და მწვანე ხახვი.
კვერცხის სოუსი რუმინულად
Comments