ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 5 ცალი.
  • ხახვი – 1 ც.
  • თეთრი პური – 1 ნაჭერი
  • კარტოფილი – 1 ც.
  • ფქვილი – 1 ს.კ.
  • მწვანილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით
  • მდნარი ცხიმი – 2 ს.კ.
  • გატეხილი კრეკერები – 1 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. წინასწარ გააცხელეთ ტაფაში ცხიმი.
  2. შეწვით წვრილად დაჭრილი ხახვი.
  3. თასში სცემეთ 4 კვერცხი ომლეტისთვის, მარილი და დაასხით შემწვარ ხახვზე.
  4. გააცივეთ შემწვარი კვერცხები.
  5. მოხარშეთ კარტოფილი.
  6. გახეხეთ რძეში გაჟღენთილი პურის ნაჭერი, კვერცხები და მოხარშული გახეხილი კარტოფილი ხორცის საფქვავის მეშვეობით.
  7. დაამატეთ 1 უმი კვერცხი და 1 სუფრის კოვზი ფქვილი.
  8. დაასხით დაჭრილი მწვანილი.
  9. დაამატეთ მარილი და წიწაკა.
  10. ჩამოაყალიბეთ ტეფტელი და პურის ნამცეცები წაუსვით.
  11. შეწვით ტეფტელი მდნარ ცხიმზე.

კვერცხის ტეფტელი

კვერცხის ტეფტელი

 

Comments