ინგრედიენტები:

  • ყველი მასკარპონე – 200 გ
  • არაჟანი – 50 გრ
  • კივი – 1 ც.
  • ვანილი – 1 ტოტი
  • შაქარი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ლიმონის ცედრის ნახევარი და აურიეთ მასკარპონეს, დაამატეთ არაჟანი, ვანილი, შაქარი. კარგად სცემეთ ბლენდერში.
  2. გახეხეთ კივი და დაჭერით ნაჭრებად. გახეხეთ მერენგი.
  3. ჩადეთ ჭიქაში ფენები: მერენგი, მასკარპონეს და კივის ნარები და კიდევ ერთხელ მასკარპონეს თხელი ფენა.

კივის და ბეზეს დესერტი

 

Comments