კოკოსის ნამცხვარი მანგოთი
ინგრედიენტები:
- ხორბლის ფქვილი – 200 გრ
- შაქარი – 200 გ
- ცომის გამაფხვიერებელი – ½ პაკეტი
- რძე – 125 გ
- კვერცხი – 2 ცალი.
- ქოქოსის ფანტელები – 50 გრ
- მანგო – 1 ც.
- იოგურტი – 100 გრ
მომზადების წესი:
- შეურიეთ შაქარი, ფქვილი და გამაფხვიერებელი.
- შემდეგ კვერცხებს და რძეს ცალკე სცემეთ და დაუმატეთ ფქვილი, ასევე აურიეთ.
- მოამზადეთ ფორმა და შეავსეთ ცომი მასში.
- შეურიეთ ქოქოსი და შაქარი და დაამატეთ ცომში.
- გამოაცხვეთ ნამცხვარს ღუმელში 180 გრადუსზე.
- წვრილად დაჭერით მანგო.
- მანგო შეურიეთ იოგურტს.
- ამოიღეთ ნამცხვარი ღუმელიდან და დაუშვით ოდნავ გაგრილდეს.
კოკოსის ნამცხვარი მანგოთი
კოკოსის ნამცხვარი მანგოთი
Comments