ინგრედიენტები:

  • ხორბლის ფქვილი – 200 გრ
  • შაქარი – 200 გ
  • ცომის გამაფხვიერებელი – ½ პაკეტი
  • რძე – 125 გ
  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • ქოქოსის ფანტელები – 50 გრ
  • მანგო – 1 ც.
  • იოგურტი – 100 გრ

მომზადების წესი:

  1. შეურიეთ შაქარი, ფქვილი და გამაფხვიერებელი.
  2. შემდეგ კვერცხებს და რძეს ცალკე სცემეთ და დაუმატეთ ფქვილი, ასევე აურიეთ.
  3. მოამზადეთ ფორმა და შეავსეთ ცომი მასში.
  4. შეურიეთ ქოქოსი და შაქარი და დაამატეთ ცომში.
  5. გამოაცხვეთ ნამცხვარს ღუმელში 180 გრადუსზე.
  6. წვრილად დაჭერით მანგო.
  7. მანგო შეურიეთ იოგურტს.
  8. ამოიღეთ ნამცხვარი ღუმელიდან და დაუშვით ოდნავ გაგრილდეს.

კოკოსის ნამცხვარი მანგოთი

კოკოსის ნამცხვარი მანგოთი

 

Comments