ინგრედიენტები:

  • კომბოსტო – 10 კგ
  • ქლიავი – 3 კგ
  • ჭარხლის წვენი – 0,5 ლ
  • მარილი – 200 გრ
  • წიწაკა – 15 ცალი.
  • მიხაკი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. თესლის ამოღების შემდეგ, ქლიავი დაჭერით რგოლებში.
  2. შეურიეთ უხეშად დაჭრილ კომბოსტოს, მარილს.
  3. დაამატეთ წიწაკა და მიხაკი.
  4. ნარევი მჭიდროდ მოათავსეთ ქილებში.
  5. დაასხით ჭარხლის წვენი.
  6. ჩააგდეთ ზეწოლაში და დატოვეთ ცივ ადგილას 3 დღის განმავლობაში.

კომბოსტოს სალათი ქლიავით

 

Comments