ინგრედიენტები:

  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • პრასი – 2 ცალი.
  • ნიორი – 2 კბილი
  • სტაფილო – 3 ცალი.
  • ზარის წიწაკა – 1 ც.
  • წყალი – 1.5 ლ
  • დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი.
  • ოხრახუში – 1/4 ჩ.
  • კომბოსტო – 1 ც.
  • კარტოფილი – 2 ცალი.

მომზადების წესი:

  1. დიდ თასში, ზეითუნის ზეთი გააცხელეთ საშუალო სითბოზე.
  2. დაამატეთ დაჭრილი პრასი და მოადუღეთ 4-5 წუთის განმავლობაში.
  3. დაამატეთ დაჭრილი ნიორი, სტაფილო და წიწაკა, აურიეთ კიდევ 2-3 წუთი.
  4. დაამატეთ დაჭრილი კომბოსტო და გახეხილი კარტოფილი, წიწაკა, დაფნის ფოთლები, დაჭრილი ოხრახუში და დაასხით წყალი.
  5. მიიყვანეთ ადუღებამდე, შეამცირეთ სითბო და მოხარშეთ ბოსტნეულის მომზადებამდე.
  6. დასასრულს, დაამატეთ დაჭრილი დამარილებული ძროხის ხორცი.
Comments