ინგრედიენტები:

  • კარაქი – 150 გ
  • ყველი – 150 გ
  • შაქარი – 150 გ
  • ვანილის შაქარი – 8 გ
  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • ნაღების ლიქიორი – 50 მლ
  • გამაფხვიერებელი – 10 გრ
  • ფქვილი – 250 გ
  • ქიშმიში – 100 გ
  • შაქრის ფხვნილი გაფორმებისთვის

მომზადების წესი:

  1. შეურიეთ ყველი მიქსერით საშუალო სიჩქარზე რბილი კარაქით.
  2. იქ დაამატეთ შაქარი და ვანილის შაქარი.
  3. დაამატეთ სამი კვერცხი, ნაღები ლიქიორი, გამაფხვიერებელი და ფქვილი.
  4. დაარტყეთ ხელით ეს ნარევი და დაასხით ქიშმიში. მსუბუქად გაზეთეთ ფორმები და გახეხეთ ფქვილით.
  5. შეავსეთ მოცულობის ნახევარი.
  6. აცხვეთ 180 ° C ტემპერატურაზე 35-40 წუთის განმავლობაში.
Comments