ლოქო პიკანტურ სოუსში
ინგრედიენტები:
- თევზი – 500 გრ
- დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი.
- ქინძი – 4-5 ფილიალი
- შავი წიწაკა – 2 ბარდა
- ტომატის პასტა – 2 ს.კ.
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- მოათავსეთ გახეხილი, დაჭრილი, გარეცხილი ლოქო პანში, დაასხით წყალი ისე, რომ კარგად დაფაროს თევზი.
- განათავსეთ პანი პატარა ცეცხლზე და მოხარშეთ მომზადებამდე, ამოიღეთ ქაფი კოვზით.
- სამზარეულოს მიღებამდე 10 წუთით ადრე, მარილი მოაყარეთ თევზს, დაამატეთ დაფნის ფოთოლი, შავი წიწაკა (ბარდა), დაჭრილი ქინძი.
- მოხარშეთ მომზადებამდე.
ლოქო პიკანტურ სოუსში
Comments