ინგრედიენტები:

  • თევზი – 500 გრ
  • დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი.
  • ქინძი – 4-5 ფილიალი
  • შავი წიწაკა – 2 ბარდა
  • ტომატის პასტა – 2 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. მოათავსეთ გახეხილი, დაჭრილი, გარეცხილი ლოქო პანში, დაასხით წყალი ისე, რომ კარგად დაფაროს თევზი.
  2. განათავსეთ პანი პატარა ცეცხლზე და მოხარშეთ მომზადებამდე, ამოიღეთ ქაფი კოვზით.
  3. სამზარეულოს მიღებამდე 10 წუთით ადრე, მარილი მოაყარეთ თევზს, დაამატეთ დაფნის ფოთოლი, შავი წიწაკა (ბარდა), დაჭრილი ქინძი.
  4. მოხარშეთ მომზადებამდე.

ლოქო პიკანტურ სოუსში

 

Comments