მდოგვის პური
ინგრედიენტები:
- წყალი – 1 ჭიქა
- მდოგვი – 3 სტადიის.
- მცენარეული ზეთი – 1 სტადიის.
- ხორბლის ფქვილი – 2 ჭიქა
- ჭვავის ფქვილი – 1 ჭიქა
- შვრიის ფანტელები – 1 სტადიის.
- შაქარი – 2 სტადიის.
- მარილი – 1 ჩ.კ.
- საფუარი – 2 ჩ.ჭ.
მომზადების წესი:
- პურის მანქანის ბოლოში გაწურეთ საფუარი.
- ზემოდან მოაყარეთ ფქვილი.
- დაამატეთ სხვა ინგრედიენტები.
- ბოლოს დაასხით წყალი.
- გამოცხობა ”ძირითადი საცხობის” რეჟიმში, პურის ზომა საშუალოა (700 გ), ქერქი საშუალო.
მდოგვის პური
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments