ინგრედიენტები:

  • მსხალი – 4 ცალი.
  • მსხლის წვენი – 2 ჭიქა
  • კრემი – 5 ს.კ.
  • სანელებლები – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. დავიწყებთ სუპის მომზადებას ერთი დღით ადრე.
  2. გაასუფთავეთ მსხლები, ამოიღეთ ბირთვი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
  3. დაასხით მსხლის წვენი და ადუღეთ, სანამ დარბილდება.
  4. დროში სჭირდება 20-25 წუთი.
  5. ამის შემდეგ, გააცივეთ მსხალი პირდაპირ “ბულიონში” და გაცივდეს მინიმუმ 6 საათის განმავლობაში.
  6. შემდეგ დილას მომზადებულ წვნიანისგან ვაკეთებთ პიურეს.
  7. დაამატეთ 5 ს.კ. ნაღები, აურიეთ და ჩვენი სუპი მზად არის.

მსხლის კრემ-სუპი

 

Comments