მსხლის კრემ-სუპი
ინგრედიენტები:
- მსხალი – 4 ცალი.
- მსხლის წვენი – 2 ჭიქა
- კრემი – 5 ს.კ.
- სანელებლები – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- დავიწყებთ სუპის მომზადებას ერთი დღით ადრე.
- გაასუფთავეთ მსხლები, ამოიღეთ ბირთვი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
- დაასხით მსხლის წვენი და ადუღეთ, სანამ დარბილდება.
- დროში სჭირდება 20-25 წუთი.
- ამის შემდეგ, გააცივეთ მსხალი პირდაპირ “ბულიონში” და გაცივდეს მინიმუმ 6 საათის განმავლობაში.
- შემდეგ დილას მომზადებულ წვნიანისგან ვაკეთებთ პიურეს.
- დაამატეთ 5 ს.კ. ნაღები, აურიეთ და ჩვენი სუპი მზად არის.
მსხლის კრემ-სუპი
Comments