ინგრედიენტები:

  • თეთრი კომბოსტო – 400 გ
  • ჩილის წიწაკა – 1/2 ც.
  • მცენარეული ზეთი – გემოვნებით
  • შაქარი – 1/2 ჩ.კ.
  • მარილი – 1/3 ჩაის კოვზი
  • ოხრახუში – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გარეცხეთ კომბოსტო, დაჭრილი თხელი ზოლებით.
  2. გააცხელეთ მდუღარე წყალში 1-2 წუთის განმავლობაში, შემდეგ შეიზილეთ კოლანდერზე და ოდნავ გაწურეთ წყალი.
  3. ჩამოიბანეთ და დაჭერით წიწაკა ძალიან თხელი ნაჭრებით.
  4. შეუთავსეთ მომზადებული კომბოსტო და წიწაკა.
  5. დაასხით ზეთი გაცხელებული 200 ° C-ზე, დაამატეთ მარილი, შაქარი და აურიეთ.

მწარე კომბოსტო

 

Comments