მწარე კომბოსტო
ინგრედიენტები:
- თეთრი კომბოსტო – 400 გ
- ჩილის წიწაკა – 1/2 ც.
- მცენარეული ზეთი – გემოვნებით
- შაქარი – 1/2 ჩ.კ.
- მარილი – 1/3 ჩაის კოვზი
- ოხრახუში – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გარეცხეთ კომბოსტო, დაჭრილი თხელი ზოლებით.
- გააცხელეთ მდუღარე წყალში 1-2 წუთის განმავლობაში, შემდეგ შეიზილეთ კოლანდერზე და ოდნავ გაწურეთ წყალი.
- ჩამოიბანეთ და დაჭერით წიწაკა ძალიან თხელი ნაჭრებით.
- შეუთავსეთ მომზადებული კომბოსტო და წიწაკა.
- დაასხით ზეთი გაცხელებული 200 ° C-ზე, დაამატეთ მარილი, შაქარი და აურიეთ.
მწარე კომბოსტო
Comments